Om

keis&fiedler

Alt er lavet i hånden i vores skønne værksted på en gård ved himmelbjerget

Bag Keis&fiedler er Helene Keis og Jakob Fiedler. Vi er begge uddannet keramisk designer fra hhv. danmarks designskole og kolding designskole. Vi mødte hinanden i københavn hvor vi tilfældigt begge lejede et værelse i den samme lejlighed. Hurtigt fandt vi ud af at vi godt kan finde ud af at arbejde sammen . Vi fik et lille værksted i en kælder men da vi arbejdede hele tiden besluttede vi os for at vi ville have mere plads og måske også se solen indimellem. Så vi endte med at købe et gammelt landsted ved himmelbjerget.

Her har vi et skønt værksted og plads til at vores to drenge kan klatre i træer. På gården har vi både høns og får og hvis man en dag har lyst til at komme forbi vores lille butik og værksted er i meget velkomne.

 

drejefoto

Inspireret af naturen

Vores inspiration er i naturen. Blomsternes stærke farver. Solnedgangen, skyerne på himlen, rapsmarkerne i fuld flor, mos på stenenen ved vandet, havets dybe blåsorte uendelighed. De små detaljer og de skarpe linjer der er over alt. Vi ønsker at give jer alle en oplevelse ved at drikke af en kop hvor man kan mærke lerets rå overflade og se dybden i g farven på glasuren. vi laver alle vores ting i mange farver for vi ønsker at i kan finde lige precis den som passer til jer. At få naturen og foråret ind i stuen hele året er det der gør os glade og vi håber det smitter.

Leret er et fantastisk materiale. Og teknikkerne til at nå et ønsket udtryk er rigtig mange. Vores produkter er både drejede, moddelerede og støbte. Vi elsker at arbejde i ler. At udvikle glasure og se det færdige produkt. Selvom vi har lavet keramik længe er det stadigvæk en stor glæde at åbne en ovn fyldt med keramik i alle farver. vi ønsker at alle der køber en ting føler glæden ved at bruge den og kan mærke den glæde vi har haft ved at lave den. 

Scroll to Top